Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Cultuurpers | 30 July 2014

Scroll to top

Top

Geen reacties

Genomineerden Rotterdam Designprijs 2009 bekend

Door Lies Holtrop

Met de opening van de gelijknamige tentoonstelling in Museum Boijmans van Beuningen in Rotterdam werden zaterdag 19 september de genomineerden voor de tweejaarlijkse  Rotterdam Designprijs 2009 bekend gemaakt.

De tien genomineerden zijn:  Atelier NL en Maarten Kolk, Christien Meindertsma, Customr, Damen Shipyards T&W Designteam, Gorilla, Jair Straschnow & Gitte Nygaard, Koninklijke Tichelaar Makkum, studio Joost Grootens, Studio Makkink & Bey en Studio Wieki Somers.

Het werk van de genomineerden wordt tot 10 januari 2010 in het museum tentoongesteld. Een internationale jury zal de komende maanden bepalen wie de vakprijs van 15.000 euro op 20 november wint Bezoekers van de tentoonstelling en de website kunnen op hun stem uitbrengen voor de publieksprijs.www.designprijs.nl
Meer informatie: www.boijmans.nl en www.designprijs.nl

Print Friendly
cultuurperslidCultuurpers is een coöperatieve vereniging. U kunt ons en uzelf helpen door lid te worden van Cultuurpers. -

DISCUSSIEZONE

More in NIEUWS (614 of 710 articles)