Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Cultuurpers | 25 July 2014

Scroll to top

Top

Praat mee met onze verslaggevers. Exclusief: plekje in de #hf12-hangout voor onze trouwste volgers

Redactie
  • Op 25 juni 2012
  • http://cultureelpersbureau.nl

Er zijn dagen bij geweest dat we 1500 pageviews hadden. Jullie, 2500 van onze trouwste bezoekers, kwamen tot nu toe zorgen voor 14000 kijkjes op dedodo.nl, en jullie bleven gemiddeld drie minuten rondkijken. Gemiddeld. Daar zijn we trots op. Kennelijk wisten we jullie aandacht te trekken en vast te houden. Dat zijn dus goede cijfers voor een online festivaldagkrant als De Dodo, die het moet redden zonder schreeuwlelijks, zonder marketingbudget maar met een overdosis enthousiasme en professionele innovatiedrang.

Daar doen we het voor.

Op maandag 25 juni om 22:30, doen we het nog een keer: de live hangout van onze journalisten, te volgen via google plus, youtube en natuurlijk onze websites.

Meepraten kan via twitter, met hashtag #hf12hangout. Denk je een zinvolle bijdrage te kunnen leveren aan het gesprek en heb je een computer met webcam en google plus-account, kun je ook vragen om een plekje in de hangout. We hebben een paar ereplaatsen in de aanbieding. Mail naar hangout@cultureelpersbureau.nl

Dus: tot vanavond, 25 juni 2012.

Houd dit bericht in de gaten: vanavond is ook via deze pagina de hangout te volgen.

Print Friendly
cultuurperslidCultuurpers is een coöperatieve vereniging. U kunt ons en uzelf helpen door lid te worden van Cultuurpers. -

Comments

    More in Holland Festival, SPECIALS (112 of 327 articles)
    The Second Detail