Beelden van de nogal natte aanhouding van acteurs in het Amsterdam Fringe Festival, wegens wapenbezit…

613
2
DELEN

Het was natuurlijk een beetje dom: iedereen in het theater weet dat je zelfs voor een alarmpistooltje een vergunning nodig hebt, en al helemaal als je ermee in een auto gaat lopen zwaaien. Aan de andere kant: een dag eerder kreeg de politie een melding van een ontvoering bij Theater Bellevue door iemand met een draculagebit. Als er de volgende dag over iets soortgelijks wordt gebeld, op dezelfde plaats, zou wellicht een bel bij de agenten kunnen gaan rinkelen: zou er misschien een theaterfestival zijn, en moeten we misschien even een surveillance-auto langs sturen om te checken?
Waarschijnlijk heeft het feit dat de limousine in Rotterdam geregistreerd staat, de Amsterdamse politie op een Hoek van Hollands spoor gezet en werkte die communicatie dit keer wel optimaal.
Laten we het houden op naïef enthousiasme van beide partijen, waardoor een potentieel leuke voorstelling op het Amsterdam Fringe festival in een drama voor de beide makers eindigde.
Het getuigeverslag
Het commentaar van Harm Griekspoor

 

(tekst gaat verder onder deze mededeling)

Je bent niet ingelogd. ( Login )

Wanneer je hieronder een betaalknop ziet, betekent dat dat de auteur van dit artikel graag een bijdrage van je wil in de kosten die het leven als schrijver met zich meebrengt.

Wat gebeurt er met dat geld van die betaalknop?

Staat er geen betaalknop, heeft de auteur besloten het artikel (tijdelijk) gratis aan te bieden. Uit landsbelang bijvoorbeeld.

Hoe kunnen we voorkomen dat Cultuurpers van het net verdwijnt?

Veel leesplezier, en wat je ook besluit: dank voor je belangstelling!

---
Maak meer verhalen mogelijk! Word lid, of Doneer!

Comments are closed.