Viktorien van Hulst (Boulevard): ‘De drempels zijn laag maar de lat ligt hoog’ #TFBoulevard

64
0
DELEN

Overal in Den Bosch wapperen Boulevardvlaggen in de zon. Het kantoor van het 32 jaar jonge Theaterfestival Boulevard op de Sint Josephstraat is een kluwen van mensen die in en uit lopen. De stralende directeur, Viktorien van Hulst, heeft wallen onder haar ogen zoals een festivaldirecteur die drie dagen voor de opening hoort te hebben.

Theaterfestival Boulevard is een van de gelukkige winnaars van subsidie in de vierjaarlijkse ronde van het Fonds Podiumkunsten. Een mooie opsteker, die pas drie dagen voor de opening van deze editie bekend werd. Tijdens ons gesprek was nog niet bekend of Theaterfestival Boulevard dat geld zou krijgen van het Fonds Podiumkunsten. (NB: Als u dit leest wel!) Daarom had de directeur voor haar openingsspeech donderdag 4 augustus een A- en een B- versie in de la liggen. Het is iets wat erbij hoort, in dit vak.

Maak meer verhalen mogelijk! Word lid, of Doneer!