Amira, stop met het imiteren van opera-aria’s, neem zangles nu het nog kan!

550
0
DELEN

Negen jaar oud was Amira Willighagen toen ze in 2013 met opera-aria’s het tv-talentenjachtprogramma ‘Holland’s got talent’ won. Haar Puccini-aria ‘O mio babbino caro’ trekt nog steeds miljoenen kijkers op YouTube. Wat maakt Amira zo immens populair? Zijn het haar zangkwaliteiten of is het haar schattige kinderlijke uitstraling? In Huizen, een dorp in het Gooi, gaf ze een concert met een harmonieorkest. Het was een rommelige muziekavond in dorpse sfeer.

Wie is Amira?

Amira Willighagen (2004) is geboren in Nijmegen. Ze is opgegroeid met klassieke muziek en zong in een kerkkoor. Wanneer er thuis opera-aria’s werden opgezet – liefst van Maria Callas – zong ze die met een operastem mee. Amira kreeg plezier in het imiteren. Op YouTube vond ze aria’s, waarvan haar broer Fincent de teksten uitschreef.

mooi verhaal hè? Wellicht ben je al lid en zien wij dat over het hoofd. Log dan hier nog een keer in, sorry: Login (ben je gelijk van die Blendle knop af), maar anders vinden wij het fijn als je lid wordt, of een vrije gift achterlaat”.