Persbericht: Cultuurpers wordt onderdeel van De Coöperatie / Reporters Online

97
0
DELEN

Op 20 december heeft de algemene ledenvergadering van Coöperatief Cultureel Persbureau met algemene stemmen besloten in te gaan op een samenwerkingsaanbod van De Coöperatie/House of Journalism en Reporters Online.
Dit is een belangrijke stap in de ontwikkeling van de onafhankelijke cultuurjournalistiek. Cultuurpers, zoals het Coöperatief Cultureel Persbureau op internet en in de sociale media bekend staat, groeit hierdoor flink. Het wordt zo een essentieel online kanaal voor duidende verhalen over kunst in al zijn verschijningsvormen, stevige analyses van het cultuurbeleid en spannende verslagen van nieuwe ontwikkelingen in de creatieve sector.
Duidelijk profiel
Cultuurpers werd in 2009 opgericht door theaterjournalist Wijbrand Schaap a...

... Je kunt verder lezen na inloggen.

Nog geen lid? Word lid!

Als onafhankelijke cultuurjournalistiek je wat waard is.

 

https://platform.twitter.com/widgets.js