Het bedrijfsabonnement van Cultuurpers: voordeel voor je eigen vrienden

97

Voor organisaties, groepen en bedrijven hebben we een speciaal en zeer aantrekkelijk aanbod: het groeps- of bedrijfsabonnement. Met zo’n abonnement krijg je de mogelijkheid om zelf cultuurpers-abonnementen uit te geven aan vrienden, bekenden, je netwerk of je personeel.

Die abonnementen kun je zelf eenvoudig aanmaken, maar mocht je daar geen tijd voor hebben, kan Cultuurpers het ook voor je doen. Zelf houd je altijd controle over wie er van je diensten profijt heeft. Je krijgt daarvoor een eigen gebruiksvriendelijke beheerspagina op onze website.

Prijzen

De meervoudige abonnementen hebben allemaal een minimumprijs verbonden aan het maximum aantal abonnementen dat je kunt uitgeven. De prijs geeft flinke korting op een normaal jaarabonnement.

Goed verhaal hè? We bieden het je gratis aan. Wil je een donatie doen? Dan kan dat via de blendle-knop onderaan. Of via de Patreon-knop. Nog beter.
(Wellicht ben je al lid en zien wij dat over het hoofd. Log dan hier nog een keer in, sorry: (ben je gelijk van die Blendle knop af), maar anders vinden wij het fijn als je lid wordt, of een vrije gift achterlaat”.)

Kijk hier voor het overzicht:

https://cultureelpersbureau.nl//plans/groepsabonnementen/

Mail voor meer informatie naar:info@cultureelpersbureau.nl

Print Friendly, PDF & Email
Fijn bericht? Doe Wijbrand Schaap een kop koffie met Patreon!