Die dieren in twee #Berlinale competitiefilms, zijn wij dat zelf?

51
0
DELEN

Zou u het geloven, wanneer twee mensen beweren dat ze onafhankelijk van elkaar dezelfde droom hebben? Dat ze dromen dat ze een hert zijn dat in een besneeuwd woud naar voedsel en gezelschap zoekt. Of wanneer een ietwat excentrieke dame u geëmotioneerd zou bezweren dat die raadselachtige moorden in een afgelegen Poolse vallei het werk van de dieren zijn? Deze voorbeelden duiken op in de Berlijnse competitiefilms On Body and Soul en Pokot (Spoor). Een toevallige samenloop natuurlijk, maar te mooi om ze niet even naast elkaar te houden.

mooi verhaal hè? Wellicht ben je al lid en zien wij dat over het hoofd. Log dan hier nog een keer in, sorry: Login (ben je gelijk van die Blendle knop af), maar anders vinden wij het fijn als je lid wordt, of een vrije gift achterlaat”.