Diversiteit, schmiversiteit (mijn bedenkingen bij de CCD Award)

89
1
DELEN

Korte samenvatting. Woensdagmiddag ging ik naar de uitreiking van de belangrijke prijs (eigenlijk twee: publieksprijs en juryprijs) genaamd Code Culturele Diversiteit Award. Ik zag geen enkele collega-journalist(e). Wel heel veel professionele belangenbehartigers die spraken namens de mensen die zelf nauwelijks in de Melkweg aanwezig waren.

NB: de auteur is van Arubaans-Chinees-Nederlandse afkomst en wil geenszins de urgentie van het thema diversiteit ondergraven.

 

Een heel jaar toegang tot alles? Neem een abonnement!

Log in met je abonnement  • Inger

    Het geeft inderdaad te denken dat het nog zelden in de geschiedenis zo gemakkelijk is geweest om bij de elite te horen – en dat er zo kattig wordt gedaan over elites. Of kattig? Jaloers misschien.