Diversiteit, schmiversiteit (mijn bedenkingen bij de CCD Award)

192
1
DELEN

Korte samenvatting. Woensdagmiddag ging ik naar de uitreiking van de belangrijke prijs (eigenlijk twee: publieksprijs en juryprijs) genaamd Code Culturele Diversiteit Award. Ik zag geen enkele collega-journalist(e). Wel heel veel professionele belangenbehartigers die spraken namens de mensen die zelf nauwelijks in de Melkweg aanwezig waren.

NB: de auteur is van Arubaans-Chinees-Nederlandse afkomst en wil geenszins de urgentie van het thema diversiteit ondergraven.

mooi verhaal hè? Wellicht ben je al lid en zien wij dat over het hoofd. Log dan hier nog een keer in, sorry: Login (ben je gelijk van die Blendle knop af), maar anders vinden wij het fijn als je lid wordt, of een vrije gift achterlaat”.

1 REACTIE

  1. Het geeft inderdaad te denken dat het nog zelden in de geschiedenis zo gemakkelijk is geweest om bij de elite te horen – en dat er zo kattig wordt gedaan over elites. Of kattig? Jaloers misschien.

Comments are closed.