Ergens op STRP Biënnale 2017 loopt tussen de scholieren een toekomstig, wereldschokkend genie rond

251
0
DELEN
Modulab _ © Willie Kerkhof _ STRP Eindhoven _ Flickr

Leisure is the mother of philosophy.
-motto van de Britse filosoof Thomas Hobbes, gezien in Klokgebouw tijdens STRP17

Een app genaamd “Die with me” die zodra je smartphone op vijf procent resterende stroom staat automatisch contact legt met andere Die with me-gebruikers. Een appspelletje “Airb’n’bhost”, waarbij je steeds uit drie portretfoto’s moet kiezen wie het airb’n’b interieur aanbiedt. De leukste: een dating app die ‘matcht’ op basis van gedeelde internetgeschiedenis. Welkom in de vrolijke, mild provocerende wereld van de Belgische kunstenaar Dries Depoorter.

mooi verhaal hè? Wellicht ben je al lid en zien wij dat over het hoofd. Log dan hier nog een keer in, sorry: Login (ben je gelijk van die Blendle knop af), maar anders vinden wij het fijn als je lid wordt, of een vrije gift achterlaat”.