Jan Geurtz: ‘Lang leve de relatiecrisis!’

218
0
DELEN

Is je relatie net op de klippen gelopen of verkeert die in zwaar weer? Gefeliciteerd! Volgens schrijver en spiritueel leraar Jan Geurtz is een flinke liefdescrisis namelijk dé kans om bevrijd te raken van alle patronen die je kwellen. Waarom dat zo is, beschrijft hij in zijn nieuwe boek Over liefde en loslaten.

Zelfs als je al jaren bezig bent met zelfontwikkeling en spiritualiteit kun je bij jezelf bepaalde vaste, belemmerende patronen over het hoofd zien. Zoals ook een therapeut soms zelf in therapie moet, zo had schrijver Jan Geurtz (66), bekend van boeken als Verslaafd aan liefde en Bevrijd door liefde, een stevige relatiecrisis nodig om tot bepaalde zelfinzichten te komen. Een levenscrisis is weliswaar niet leuk, maar wel min of meer een geschenk, schrijft hij in het boek Over liefde en loslaten. De levenscrisis als spirituele doorbraak.

mooi verhaal hè? Wellicht ben je al lid en zien wij dat over het hoofd. Log dan hier nog een keer in, sorry: Login (ben je gelijk van die Blendle knop af), maar anders vinden wij het fijn als je lid wordt, of een vrije gift achterlaat”.