Een ingezonden mededeling brengt je als organisatie in direct contact met alle lezers van CultuurpersI)Stand april 2017: 5900 op facebook, 16.130 op twitter, 2000 in de mail, 26.000/maand op de website.. Net als een gewoon bericht komt je boodschap mee in de nieuwsstroom, en nieuwsbrieven. Ook wordt hij gedeeld op facebook en brengen we je daar in contact met elke specifieke doelgroep die je maar kunt wensen. Op twitter komt je bericht vier keer langs in één weekII)Een bericht wordt standaard direct gedeeld op onze Facebookpagina, op Linkedin, op Twitter en Google Plus. Daarnaast verschijnt het in de nieuwsbrief voor de relevante doelgroep..

Hoe gaat het in zijn werk?

1: Je levert zelf een tekst aan.

Die mag zo lang zijn als je nodig hebt. Kun je je boodschap in 200 woorden kwijt: geen probleem. Wil je een traktaat van 6000 woorden delen: het staat je vrij.III)Enige beperking is dat we geen politieke boodschappen verspreiden, en dat je je verder natuurlijk een beetje aan de fatsoensnormen houdt. Dus geen oproepen tot geweld, geen illegale zaken aanbieden, dat soort dingen. De beoordeling gebeurt door de directie.

2: Je zorgt voor een mooi beeld.

Omdat een plaatje meer zegt dan duizend woorden, en beeld een grote rol speelt bij het trekken van aandacht, kun je hier veel aandacht aan besteden. Zorg er wel voor dat je de fotograaf betaald hebt, dan wel zeker weet dat hij of zijn toestemming heeft gegeven voor het gebruik van dat beeld in je campagneIV)Mocht het Cultureel Persbureau achteraf een claim ontvangen van de fotograaf wegens niet verleende toestemming, zullen we die aan je doorsturen..

Je bent niet ingelogd. Login

Wanneer je hieronder een betaalknop ziet, betekent dat dat ik graag een bijdrage van je wil in de kosten die het schrijven met zich meebrengt. Door het artikel via Blendle te kopen, steun je mij rechtstreeks. Van de prijs gaat 30% naar Blendle, 21% naar de belastingdienst (BTW) en 10% naar de leveranciers van de techniek: Reporters Online. Ik houd 40% van het bedrag over. Vond je het artikel niet de moeite waard, kun je bovendien je geld terugvragen.
Soms staat hieronder geen betaalknop. Dan heb ik besloten het stuk gratis aan te bieden, of heeft een van onze sponsors het stuk mogelijk gemaakt.
Wanneer je abonnee wordt van Cultuurpers, kun je inloggen op de site en alle artikelen lezen zonder er apart voor te betalen. Van het abonnementsgeld gaat 21% naar de belastingdienst. De rest is helemaal voor Cultuurpers. Belangrijker nog voor ons is, dat we daarmee de site structureel in de lucht kunnen houden en soms ook mensen op pad kunnen sturen om een nieuwsfeit te gaan onderzoeken. Wil je abonnee worden, kun je gebruik maken van deze link.
Veel leesplezier, en wat je ook besluit: dank voor je belangstelling!
---

3: Je stuurt het op naar de redactie

Vergeet niet al je gegevens erbij te zetten, en eventuele extra wensen. We nemen voor plaatsing sowieso nog contact met je op over je opdracht.

4: Wij plaatsen je bericht

Plaatsing van een ingezonden mededeling geldt voor 1 weekV)We plaatsen de tekst na ontvangst van de betaling op de factuur, tenzij anders afgesproken.. Wil je meer, overleggen we.

Andere wensen?

Kijk hier voor meer mogelijkheden.

Neem contact op!

Noten   [ + ]