5 verborgen juweeltjes in het hoogste literatuurfestival van Nederland #ILFU

159
0
DELEN
Foto: Michielderoo (Own work) [CC BY-SA 4.0 (http://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0)], via Wikimedia Commons

Natuurlijk: Hugo Borst, Suzanne Vega, Herman Koch. Genoeg reden om tussen 11 en 13 mei af te reizen naar Utrecht. Maar er is veel meer te beleven bij het Internationaal Literatuurfestival Utrecht. En dat heeft niet eens altijd met boeken te maken.

Ik laat u een een paar dingen zien waarop ik me zeker ook verheug in festivalpaleis TivoliVredenburg.
De locatie
Een ernstig verzuurde Amsterdammer sprak afgelopen zaterdag in een landelijk dagblad van eenzaamheid en galm in TivoliVredenburg. De anonieme boekenwurm was in zijn aankondiging van het ILFU weinig te spreken over de locatie. Raar, denk ik dan, want de bovenste zalen van Utrechts prachtige muziekgebouw zijn nou juist uitblinkers in intimiteit. De weg erheen, langs toeschouwers voor...

... Je kunt verder lezen na inloggen.

1Nog geen lid? Word lid!

Als onafhankelijke cultuurjournalistiek je wat waard is.

 

https://platform.twitter.com/widgets.js