Ingmar Heytze over Joni Mitchell: ‘Op mijn zeventiende verpletterd’ #ILFU

304
0
DELEN
Joni Mitchell Beeld: Athony Easton (Flickr cc-by)

'Hou toch op. Hoe minder prijzen mensen elkaar geven, hoe beter.' Ingmar Heytze, dichter, is er duidelijk over: 'binnen alle denkbare genres zijn er al grote prijzen genoeg. Als je het mij vraagt moeten ze die Nobelprijs voortaan beperken tot wetenschap.'

Op de laatste avond van het Internationaal Literatuurfestival in Utrecht (ILFU) gaat het zaterdag aanstaande dus wel over die Nobelprijs voor Joni Mitchell. Het programma meldt dat.  Heytze zal daar samen met Nelleke Noordervliet en aanstormend talent Jordi Lammers een verhaal voordragen over Joni Mitchell. Mathilde Santing laat songs horen uit het Joni Mitchell programma waar ze op dit moment mee door het land toert.

Mitchell is een van die artiesten die na haar roem in de jaren zev...

... Je kunt verder lezen na inloggen.

Nog geen lid? Word lid!

Als onafhankelijke cultuurjournalistiek je wat waard is.

 

https://platform.twitter.com/widgets.js