Mis niets van het Holland Festival met ons speciale #HF17-abonnement!

134
0

We zijn echte Holland Festival-specialisten, inmiddels. We gaan voorstellingen vooraf bekijken, interviewen makers, acteurs en lopen zo’n beetje elke dag rond bij de zalen, in de foyers. We horen wat, we zien veel en we delen dat hier. Cultuurjournalistiek zoals het hoort, kortom. Cultuurjournalistiek die er ook moet zijn. En dat lukt helemaal als je een abonnement neemt. Dan krijg je niet alleen alles te lezen, we gaan ook voor je op pad!

Een speciaal Holland Festival abonnement, wat is dat?

Speciaal voor het culturele hoogtepunt van het jaar bieden we je nu de mogelijkheid om echt niets te missen. Zodra we nieuws hebben, of het nu gaat om een recensie, maar ook om interviews, updates en faits divers, krijg je daar elke dag rond 14:00 een bericht van in je mailbox. Ruim op tijd om nog mee te kunnen doen aan het gesprek van de dag. Een perfecte aanvulling op het nieuws dat je toch al volgt via je krant of je radio of televisie (doen die er wat mee? Best wel. Soms).

Je bent niet ingelogd. Login

Wanneer je hieronder een betaalknop ziet, betekent dat dat ik graag een bijdrage van je wil in de kosten die het schrijven met zich meebrengt. Door het artikel via Blendle te kopen, steun je mij rechtstreeks. Van de prijs gaat 30% naar Blendle, 21% naar de belastingdienst (BTW) en 10% naar de leveranciers van de techniek: Reporters Online. Ik houd 40% van het bedrag over. Vond je het artikel niet de moeite waard, kun je bovendien je geld terugvragen.
Soms staat hieronder geen betaalknop. Dan heb ik besloten het stuk gratis aan te bieden, of heeft een van onze sponsors het stuk mogelijk gemaakt.
Wanneer je abonnee wordt van Cultuurpers, kun je inloggen op de site en alle artikelen lezen zonder er apart voor te betalen. Van het abonnementsgeld gaat 21% naar de belastingdienst. De rest is helemaal voor Cultuurpers. Belangrijker nog voor ons is, dat we daarmee de site structureel in de lucht kunnen houden en soms ook mensen op pad kunnen sturen om een nieuwsfeit te gaan onderzoeken. Wil je abonnee worden, kun je gebruik maken van deze link.
Veel leesplezier, en wat je ook besluit: dank voor je belangstelling!
---

En er is meer!

Met een Holland Festival abonnement geven we je ook toegang tot alle ‘premium’ verhalen op onze site. Dat betekent dat je ook kennis kunt maken met de unieke meerwaarde die Cultuurpers toevoegt voor iemand die in kunst in den brede geïnteresseerd is. Een nieuwsgierige liefhebber zoals jij.

Een keer inloggen en je hebt onze mooiste opmaak, want soms gaan er juweeltjes vloeren bij Blendle. Het mooiste is: je kunt overal bij.

Dan hóór je er ook bij.

Voordeel: Het houdt vanzelf weer op.

De speciale Holland Festivalservice stopt gewoon keurig op 1 juli. Daarna vallen we je niet meer lastig. Wil je ook na 1 juli op de hoogte blijven van alles wat we brengen, kun je een gewoon abonnement nemen.

Klik daarom hier voor alles over het Holland Festival in je mailbox en ook nog eens gratis toegang zonder betaalknop of Blendle.