Old Gangsters Never Die, festivalhit in wording

477
0
DELEN
fotograaf: Ben van Duin

Een vervaarlijk geronk kondigt de opkomst van action-hero Chuck aan. En er is werkelijk niemand die zo cool in een karretje op kan komen rijden, half terreinwagen en half golfkar, als Ko van de Bosch. Met zijn te lange, te grijze haren in een staart en een te bruin lijf in een zwartleren motorpak, belichaamt hij onmiddellijk de jeugd op leeftijd.

Zomerhit in wording

De zomerfestivals komen er aan en deze locatievoorstelling met hitpotentie draait zich de komende weken warm op het Stenen Hoofd aan het IJ. Wie altijd (stiekem of niet stiekem), mee heeft willen spelen in een actiefilm, komt hier aan zijn trekken. De publieksparticipatie is gelukkig op basis van (enige) vrijwilligheid.

mooi verhaal hè? Wellicht ben je al lid en zien wij dat over het hoofd. Log dan hier nog een keer in, sorry: Login (ben je gelijk van die Blendle knop af), maar anders vinden wij het fijn als je lid wordt, of een vrije gift achterlaat”.