Breek de betaalmuur, word een van onze nieuwe abonnees *)

192
0
Foto door Brian Rinker Flickr CC-BY

Cultuurpers is een onmisbare aanvulling op het cultuurnieuws in je krant, of op tv. Onafhankelijk, eigenzinnig, rebels en vooral nuttig.

Er wordt immers al genoeg onzin verteld over kunst.

Je bent niet ingelogd. Login

Wanneer je hieronder een betaalknop ziet, betekent dat dat ik graag een bijdrage van je wil in de kosten die het schrijven met zich meebrengt. Door het artikel via Blendle te kopen, steun je mij rechtstreeks. Van de prijs gaat 30% naar Blendle, 21% naar de belastingdienst (BTW) en 10% naar de leveranciers van de techniek: Reporters Online. Ik houd 40% van het bedrag over. Vond je het artikel niet de moeite waard, kun je bovendien je geld terugvragen.
Soms staat hieronder geen betaalknop. Dan heb ik besloten het stuk gratis aan te bieden, of heeft een van onze sponsors het stuk mogelijk gemaakt.
Wanneer je abonnee wordt van Cultuurpers, kun je inloggen op de site en alle artikelen lezen zonder er apart voor te betalen. Van het abonnementsgeld gaat 21% naar de belastingdienst. De rest is helemaal voor Cultuurpers. Belangrijker nog voor ons is, dat we daarmee de site structureel in de lucht kunnen houden en soms ook mensen op pad kunnen sturen om een nieuwsfeit te gaan onderzoeken. Wil je abonnee worden, kun je gebruik maken van deze link.
Veel leesplezier, en wat je ook besluit: dank voor je belangstelling!
---

Je zult begrijpen dat we niet de miljoenen lezers bedienen waar de grote uitgevers en hun adverteerders van bestaan.

Deze club ontvangt geen subsidie. Voor ons bestaan vertrouwen we volledig op jou, onze lezer. Jij bent de reden van ons bestaan. Jij ben degene die ons bestaan mogelijk maakt. Dat kan al met een abonnement voor een maand.

*) Met duizend abonnees gaan we de betaalmuur afbreken!

De voordelen van een abonnement op Cultuurpers:

1 Help ons de betaalmuur af te breken

Soms staat er een betaalknop bij een verhaal. Van de kiosk van Blendle. Met de opbrengst daarvan kunnen we ons werk volhouden. Maar liever hebben we geen muren. Liever vertellen we alles aan zoveel mogelijk mensen. Met een abonnement zorg je ervoor dat er weer een steentje uit die betaalmuur gaat.

2 Welkom in een netwerk van kenners

Je bent geïnteresseerd in kunst en cultuur. Samen met alle andere abonnees maak je zo deel uit van een netwerk van liefhebbers en deskundigen. We bieden je de mogelijkheid om mensen te ontmoeten waarmee je minstens 1 ding gemeen hebt: hartstocht voor het betere verhaal over de kunsten.

3 Je houdt de kunstwereld bij de les

Wie controleert de macht? In steeds meer steden zit  geen onafhankelijke verslaggever meer bij de gemeenteraadsvergaderingen. In de kunst opereren steeds meer commissies, besturen, ministers, managers en raden van toezicht zonder onafhankelijk toezicht van journalisten. Je kunt er met een abonnement voor zorgen dat niemand ongemerkt buiten zijn boekje gaat.

4 Je draagt bij aan iets unieks

Zoiets als Cultuurpers is er nergens. Dat mag niet verloren gaan, toch?

5 50% KORTING!

Gebruik de couponcode BREEKDEMUUR bij het invullen van je gegevens.

Kies hieronder een abonnement dat bij je past.

Abonnement per dag, per maand of per jaar?
Abonnee
50€ for 1 year
Krijg een jaar lang toegang tot al onze artikelen
Maandkaart
5€ for 1 month
Een maand lang toegang tot al onze artikelen!
Dagpas
2,50€ for 1 day
Toegang tot alles voor 24 uur.
Alles lezen