‘We zouden nog De Groene Hand lezen!’ Hoe een 8-jarige ineens van het gamen geneest

300
0
DELEN

A Quattro Mani’s pop-uprecente Afke Bohle ging de uitdaging aan om met haar oudste zoon een boek te lezen. Na het eerste deel in De Groene Hand-serie van Susan van ‘t Hullenaar volgt al snel het tweede. En wat schetst haar verbazing: nu duurt het wachten op deel drie eigenlijk te lang…

Mijn jongste zoon is dol op boeken, maar voor mijn oudste van 8 is de ideale wereld er een waarin je onbeperkt mag gamen, woont in je eigen gebouwde Minecrafthuis en ’s avonds met het bord op schoot alle Starwars-episodes kijkt totdat je naar bed gaat met een stapel Donald Ducks. In zo’n universum passen geen boeken, en al helemaal geen boeken zonder lichtzwaarden. Harry Potter kan er nog net mee door. De filmversie dan.

mooi verhaal hè? Wellicht ben je al lid en zien wij dat over het hoofd. Log dan hier nog een keer in, sorry: Login (ben je gelijk van die Blendle knop af), maar anders vinden wij het fijn als je lid wordt, of een vrije gift achterlaat”.