Merry Go Round – Een huis als vlucht uit de dagelijkse sleur.

328
0
DELEN
ninja's bij het huisje

Je kent het gevoel vast wel. Eindelijk vakantie. Niet meer denken aan werk of school. En toch. Je vakantiehuisje of appartement is een miniatuurversie van thuis. Terwijl je op vakantie echt anders wil leven. Waarom toch die grote slaapkamers, het spaarzame sanitair en nog steeds de televisie centraal? Ik verbleef daarom deze zomer met de kinderen een weekje in het Merry-Go-Round huis om te ervaren hoeveel invloed een andere indeling van je huis op je leven kan hebben.

Het begon met het zoeken van de deur

Soms doe je gewoon een paar luiken dicht.
mooi verhaal hè? Wellicht ben je al lid en zien wij dat over het hoofd. Log dan hier nog een keer in, sorry: Login (ben je gelijk van die Blendle knop af), maar anders vinden wij het fijn als je lid wordt, of een vrije gift achterlaat”.