Gratis Nieuwsbrief

Abonneer je op onze gratis nieuwsbrief. Omdat het kan!

Goed verhaal hè? We bieden het je gratis aan. Wil je een donatie doen? Dan kan dat via de blendle-knop onderaan.
(Wellicht ben je al lid en zien wij dat over het hoofd. Log dan hier nog een keer in, sorry: (ben je gelijk van die Blendle knop af), maar anders vinden wij het fijn als je lid wordt, of een vrije gift achterlaat”.)

Dit is waarom.

 

We willen je beter gaan bedienen. Weg van de hypes van Facebook. Weg van het ongewild weggeven van jou gegevens aan Mark Zuckerberg, of andere partijen die helemaal niets met ons, of met jou, te maken hebben.

Daarom willen we je e-mailadres. Dat adres gaan we bewaken als wild zwijn haar biggetjes. Jouw gegevens gaan we aan niemand weggeven. Je adres bewaren we zelfs uitsluitend op onze eigen server, en niet bij commerciële partijen met harde schijven in onduidelijke landen We gebruiken de eigen techniek van WordPress voor het versturen van nieuwsbrieven, via de plug-in Mailpoet en verzendservice Sendgrid  .

Op dat adres gaan we je wel iedere week een mail sturen, met ons laatste nieuws, een paar goede tips, en een persoonlijke noot. 1 mail per week. (Tenzij je je opgeeft voor de dagelijkse update, maar dat is gewoon een melding dat er nieuws is.)

En als je ons zat bent, schrijf je je gewoon uit. Zo simpel. Het lijkt wel Facebook. Maar dan zonder de spionage.

Schrijf je hier in: