Word abonnee, breek de muur!

Wij zijn het enige online medium in Nederland dat journalistiek publiceert over alle vormen van kunst en het gebeuren daaromheen. Daarmee is Cultuurpers een onmisbare aanvulling op het cultuurnieuws in je krant, of op tv.

Er wordt immers al genoeg onzin verteld over kunst.

Je zult begrijpen dat we niet de miljoenen lezers bedienen waar de grote uitgevers en hun adverteerders van bestaan. We zijn altijd op zoek naar de waarheid, en soms doet dat pijn.

Deze club ontvangt geen subsidie. Voor ons bestaan zijn we volledig afhankelijk van jou. Als onze lezer. Jij bent de reden van ons bestaan, en jij ben ook degene die ons bestaan mogelijk maakt. Dat kan al met een abonnement voor een maand.

De voordelen van een abonnement op Cultuurpers:

1 Help ons de betaalmuur af te breken

Soms staat er een betaalknop bij een verhaal. Van de kiosk van Blendle. Met de opbrengst daarvan proberen we ons werk vol te houden. Maar liever hebben we geen muren. Liever vertellen we alles aan zoveel mogelijk mensen. Met een abonnement zorg je ervoor dat er weer een steentje uit die betaalmuur gaat.

2 Welkom in een netwerk van kenners

Je bent geïnteresseerd in kunst en cultuur. Samen met alle andere abonnees maak je zo deel uit van een netwerk van liefhebbers en deskundigen. We bieden je de mogelijkheid om mensen te ontmoeten waarmee je minstens 1 ding gemeen hebt: hartstocht voor het betere verhaal over de kunsten.

3 Je houdt de kunstwereld bij de les

Wie controleert de macht? In steeds meer steden zit er geen onafhankelijke verslaggever meer bij de gemeenteraadsvergaderingen. In de kunst opereren steeds meer commissies, besturen, ministers, managers en raden van toezicht zonder onafhankelijk toezicht van journalisten. Je kunt er met een abonnement voor zorgen dat niemand ongemerkt buiten zijn boekje gaat.

4 Je draagt bij aan iets unieks

Zoiets als Cultuurpers is er nergens. Dat mag niet verloren gaan, toch?

Kies hieronder een abonnement dat bij je past.

Abonnement per dag, per maand of per jaar?
Abonnee
50€ voor 1 jaar
Krijg een jaar lang toegang tot al onze artikelen
Maandkaart
5€ voor 1 maand
Een maand lang toegang tot al onze artikelen!
Dagpas
1€ voor 1 dag
Toegang tot alles voor 24 uur.
Alles lezen